Haal meer uit klanten

Haal jij genoeg uit klanten?

Geplaatst in: Training

Het weven van klanten is best moeilijk, maar ook het behouden van klanten vraagt aandacht.

Iedere onderneming heeft klanten nodig, als starter zal het meer moeite kosten om klanten te krijgen en te behouden. Potentiële klanten zullen eerst moeten weten dat jij de klus voor hen kan uitvoeren volgens hun wensen. Je hebt nog geen bekendheid opgebouwd. Als starter zul je dus jezelf in de markt moeten zetten. Hier gebruik je marketing tools voor.

Maar ook bedrijven die al langer bestaan en een vaste klantenkring hebben opgebouwd hebben nieuwe klanten nodig om te kunnen groeien. Ook zij zijn gebaat bij goede marketing.

Heb je eenmaal klanten dan wil je deze graag behouden, zodat ze bij een volgende klus ook weer bij jou zullen komen. Klanten behouden kost minder tijd en geld dan steeds nieuwe klanten te moeten werven.

Klanten hebben vaak verborgen wensen waar ze zelf niet bewust van zijn. Voor jou als ondernemer is het de kunst om deze verborgen wensen boven tafel te krijgen zodat jij ze in een offerte kan verwerken en je klant positief verrast. Dit zorgt ervoor dat je meteen een voorsprong krijgt op je concurrenten. Want je hebt de klant meer te bieden. De klus zal daardoor wellicht meer omvatten dan in eerste instantie in de aanvraag gemeld.

Vragen die in deze training worden beantwoord zijn:
  • Wat heb je klanten te bieden?
  • Hoe kom je aan klanten?
  • Hoe bereik je klanten?
  • Hoe kom je aan tafel bij klanten?
  • Hoe haal je meer uit (bestaande) klanten?
  • Hoe krijg je tevreden klanten?
  • Hoe maak je ambassadeurs van klanten?
Meld je nu aan voor de training ‘Haal meer uit Klanten’ en leer hoe jij als ZZP’er uit de bouw dit voor jou bedrijf doet.

Wim van Doesburg Siljan BedrijfsadviesWil je meer weten over hoe je meer uit je klanten haalt? Geef je dan op voor de training ‘Haal meer uit Klanten’ op donderdag 31 oktober 2019 bij Hét Kenniscentrum Op Maat Bouwen. Deze training wordt gegeven door Wim van Doesburg. Wim heeft jarenlange kennis en ervaring met de bouwbranche is onder meer lid van de Geschillencommissie voor klusbedrijven. Hij kan als geen ander aangeven hoe je meer uit klanten haalt. Wim van Doesburg verzorgt regelmatig artikelen in diverse vakbladen.

Datum:                        donderdag 31 oktober 2019

Locatie:                       Maanlander 6a, 3824 MP te Amersfoort

Tijd:                             Aanvang training 9:00 (inloop va 8:30)   Einde training 16:00

Voor leden Op Maat Bouwen/VLOK:                        € 195,- excl. btw. (incl. trainingsboek)
Voor niet leden Op Maat Bouwen/VLOK                     € 245,- excl. btw. (incl. trainingsboek)
Prijs is inclusief koffie/thee en lunch

Klik hier voor meer informatie

Meld je aan voor de training Haal meer uit Klanten