Jouw Situatie

Ook al heb je zelf een indruk, natuurlijk wil je graag weten hoe jouw bedrijf draait. Je zou graag een vergelijking willen zien hoe jouw bedrijf ten opzichte van andere ZZP’ers in de bouw draait. Op die manier kun je je bedrijfsvoering aanpassen met als resultaat een beter rendement.

Misschien heb je wel specifieke vragen, bijvoorbeeld een dijk van een omzet maar onder aan de streep bijna geen nettowinst. Dan wil je advies hoe je dat met maatregelen kunt keren zodat je meer gaat verdienen. Moet je wel weten wat een reële uurprijs is, wat je kosten zijn en meer zaken die het rendement beïnvloeden.

maatwerk

Wil je daar een professioneel antwoord op, dan kun je niet om Hét kenniscentrum Op Maat Bouwen heen. Je boekhouder heeft waarschijnlijk onvoldoende kennis van de bouw om je een afgewogen advies te geven. Hij weet veelal niet wat gangbaar is in de bouwbranche.

Ook overheidsorganisaties kunnen je geen duwtje in de rug geven omdat cijfermatige kennis ontbreekt. Een bedrijf in de bouw is tenslotte heel wat anders dan een winkel of een ZZP’er in de zorg.

We kijken meteen naar de vindbaarheid van je bedrijf voor klanten, hoe je ze benadert en of je voldoende beseft voor welke doelgroepen je moet werken om een optimaal rendement uit je onderneming te halen.Op Maat Bouwen geeft je een compleet beeld.

Ook voor starters hebben wij een dergelijke service. Met alleen vakmanschap red je het vandaag de dag niet meer. Het komt vooral aan op ondernemerskwaliteiten. Wij laten je zien wat er nodig is om succesvol je eigen klusbedrijf op te zetten. Neem vervolgens de beslissing of je zelfstandig wordt. Je kunt ook eerst een ondernemerstest maken.

Al die adviezen vatten we samen in een gratis analyse die helemaal is toegespitst op jouw (nieuwe) onderneming, je vestigingsplaats en op jouw capaciteiten.

ONZE ANALYSE KOST JE HELEMAAL NIETS!

AAN JOU OM ER WAT MEE TE DOEN!

Wanneer je zicht wilt krijgen hoe alle puzzelstukjes in elkaar vallen zodat je optimaal rendement uit je onderneming krijgt, kom dan eens vrijblijvend praten. Je krijgt dan gratis een bedrijfsscan met aanbevelingen.

Ook voor starters hebben wij hetzelfde devies. Wij laten je zien wat er allemaal bij komt kijken wanneer je je eigen bedrijf wilt starten.

vrijblijvende informatie aanvraag