Ondernemersvaardigheden leren?

Training | Op Maat Bouwen

Kun je ondernemersvaardigheden leren? Het antwoord is volmondig JA!!! Hét kenniscentrum Op Maat Bouwen geeft diverse trainingen & opleidingen om je verder te bekwamen in het ondernemen.

Neem bijvoorbeeld de Ondernemerstraining die we speciaal voor startende ondernemers organiseren. Het gaat niet om timmeren of metselen maar om vaardigheden hoe je je administratie efficient inricht, hoe je marketing en klantwerving invult, hoe je een offerte maakt en verkoopt. Het zijn dus stuk voor stuk ondernemersvaardigheden om succesvol te (leren) ondernemen.

We hebben tevens een speciale training Calculeren & Offreren om niets aan het toeval over te laten zodat je een messcherpe offerte neerlegt waar je ook nog aan verdient. Het blijft tenslotte ondernemen.

We gaan nog een stap verder door samen met onze partners trainingen te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan VELUX, Beamix, Geberit, schildercursussen enz. Uitgangspunt van deze trainingen is dat je met erkend vakmanschap je bedrijf positief onderscheidt van al die collega’s die liever thuis op de bank blijven afwachten.

Informeer eens naar het pakket trainingen en opleidingen dat Hét kenniscentrum Op Maat Bouwen jou biedt. Wij koppelen daar meteen marketing aan zodat je je nieuwe kennis aan jouw potentiële klanten kunt presenteren.

Klik hier voor het complete trainingsoverzicht 


Training puzzelstuk

Icoon puzzelstuk training

Een van de puzzelstukjes heet ‘training’. Stel dat jij een training volgt bij VELUX, hoe maak je dan de vervolgstap dat je die dakramen ook daadwerkelijk bij potentiële klanten kan gaan plaatsen. Dat heet klantwerving en we geven je graag de ideeën en voorzetten hoe je daar mee omgaat. Weer een puzzelstuk ingepast.