Ik ben Starter

KVK Logo | Op Maat Bouwen

Het merendeel van de vakmensen in de bouw droomt er regelmatig van om ‘eigen baas’ te worden. Voor de recessie was het eigenlijk tamelijk eenvoudig om die droom te realiseren want er was een schreeuwend gebrek aan vakmensen. Bovendien was er werk genoeg.

De hedendaags starter doet het vaak niet uit luxe maar min of meer noodgedwongen. Ontslag is een van de meest genoemde redenen om dan maar ‘voor zichzelf te beginnen’. Maak er dan ook het beste van!

Vergis je niet want alleen met vakmanschap kom je er niet. Het succes van een startende ondernemer in de bouw wordt grotendeels bepaald door ondernemersvaardigheden. Dat betekent een gedegen voorbereiding waarbij je meteen antwoord op vragen moet geven. Hoe richt je de administratie in, hoe maak je calculaties , hoe verkoop je een offerte? En wat dacht je van de papieren rompslomp als verzekeringen, belastingen, je leveringsvoorwaarden enz.

Lees verder >>

Start met jouw bedrijfspuzzel

Meld je geheel vrijblijvend aan. Kom eens vrijblijvend met ons van gedachten wisselen om te kijken wat we voor jou kunnen doen!

Icoon meld je aan! | Op Maat Bouwen