Over op maat bouwen

Hét kenniscentrum Op Maat Bouwen is uniek in de Nederlandse bouwbranche.Logo Op Maat Bouwen

Traditionele adviesorganisaties hebben onvoldoende kennis van de bouwbranche voor dergelijke adviezen. De kennis is niet toereikend om de bedrijfsvoering van de ZZP’er te toetsen aan de ontwikkelingen in de branche. Ook zaken als marketing specifiek voor de bouwbranche blijven onderbelicht. Wanneer een ZZP’er voor particuliere opdrachtgevers wil gaan werken om zijn rendement te verbeteren, zul je hem – om in termen te blijven- het gereedschap moeten geven hoe hij dit realiseert. Hét kenniscentrum Centrum Op Maat Bouwen levert maatwerk en laat de puzzelstukjes in elkaar vallen.

Ook starters willen een weloverwogen beslissing nemen. Dat gaat verder dan een investeringsbegroting want veel belangrijker is hoe en waar hij die omzet gaat realiseren. Hoe de presentatie van zijn nieuwe bedrijf is, hoe de administratie wordt opgezet en vooral op welke wijze een offerte wordt opgesteld.

Hét kenniscentrum Op Maat Bouwen levert een toegevoegde waarde en doet dat geheel gratis. We laten het vervolgens aan jou over wat je met die informatie doet. Je kunt het advies negeren, zelf uitvoeren of hulp inroepen. Wanneer je uiteindelijk besluit ons in te schakelen blijkt weer dat de bouwbranche behoefte heeft aan een kenniscentrum.

Maak de puzzel compleet

Het  succes van een ondernemer in de bouw wordt mede bepaald door zijn ondernemerskwaliteiten. Met alleen vakmanschap red je het in de economische crisis niet. Zorg dat je je onderneming ook goed organiseert. Denk daarbij aan puzzelstukjes als klantwerving, administratie, marketing, calculatie enz. Maar ook je belastingen en verzekeringen moeten je aandacht hebben.

Pas als alle puzzelstukjes de puzzel compleet maken, scoor je optimaal rendement van je onderneming.

icoon puzzelstukjes 6 | Op Maat Bouwen