Marketing zorgt voor opdrachten

met plank

Wanneer je met je armen over elkaar bij de telefoon blijft wachten of er misschien een klant belt, dan kunnen we je voorspellen dat je geen tot weinig opdrachten krijgt.

Tijdens de crisis is het vooral zaak dat je actief bent in het werven van opdrachten. Je kent je eigen kwaliteiten en zal die bij potentiële klanten onder de aandacht moeten brengen. Dat heet ‘marketing’ wat niets meer en minder betekent dan ‘het vermarkten van je bedrijf’.

Er zijn heel veel methodes die we graag met je doornemen. We vinden dat acties bij jou en je bedrijf moeten passen zodat die uitstraling precies weergeeft wat de klant van jou mag verwachten en waarom hij contact zal zoeken.

Op die manier kunnen we een marketingplan voor je opstellen waarin dat allemaal voor je geregeld wordt. De adviezen die we je geven, omvatten een breed scala. Naast traditionele media als kranten kijken we ook nadrukkelijk naar digitale en social media.

Het gaat er natuurlijk ook om dat je je onderscheidt van je concurrenten. Dat vraagt creativiteit. We begrijpen dat niet iedereen over een vlotte pen of babbel beschikt. Wanneer jij je idee bij ons onder de aandacht brengt, vertalen wij dat naar een pakkende boodschap die bij jouw bedrijf past.

Hét kenniscentrum Op Maat Bouwen heeft een uitgekiend en professioneel marktbewerkingpakket voor jou.


Gokken of bekwamen?

Het verschil tussen puzzelstukjes tot één geheel smeden en het gooien van dobbelstenen? Puzzelstukjes aan elkaar smeden gebeurt vanuit kennis, het gooien van dobbelstenen is blind gokken en hopen op resultaat. Dat laatste staat wars op ondernemen!

Zijn ondernemingsvaardigheden aan te leren? Het antwoord is eenmondig JA!!!

Icoon puzzelstuk training