Workshop ‘UURLOON BEPALEN’

Over uurloon is veel te doen, ben je te duur of juist te goedkoop. Als een potentiele klant je duur vindt, hoe leg je dan uit dat jou uurloon redelijk is. Van je uurloon moet je nog een aantal kosten betalen zoals je bedrijfskosten, arbeidsongeschiktheid, pensioen en niet te vergeten je levensonderhoud. Maar is dat ook zo voor jou? Wat zit er eigenlijk allemaal in je uurloon verwerkt en hoe bereken je dat. 

Op verzoek van de VLOK Akademie heeft Op Maat Bouwen een speciale workshop “Uurtarief bepalen” georganiseerd.

Aanleiding zijn berichten over de afbouw van de zelfstandigenaftrek, de reservering voor arbeidsongeschiktheid en de “vergeten” opbouw van pensioen. Ook het feit dat veel zelfstandig ondernemer maar wat doen wat uurloon betreft, ze kijken om zich heen wat anderen doen, maar hebben geen idee hoe ze hun uurloon zelf kunnen berekenen.

Portret Marianne Koster

Op Maat Bouwen – voor veel klusondernemers een bekende – zal je aan de hand van praktische tips helpen om de juiste beloning voor je vakmanschap in beeld te brengen Deze workshop wordt gegeven door Marianne Koster. Marianne heeft jarenlange kennis en ervaring met de bouwbranche onder meer als bedrijfsadviseur voor klusbedrijven. Zij kan als geen ander aangeven waar je op moet letten bij het berekenen van je uurloon.

Workshop ‘Uurloon bepalen’

Datum:                        Nog geen nieuwe datum bekend.

Locatie:                       Maanlander 6a, 3824 MP te Amersfoort

Tijd:                             Aanvang training 14:00 (inloop va 13:30)   Einde training 17:00

Voor leden Op Maat Bouwen/VLOK :                        € 75,- excl. btw. 
Voor niet leden Op Maat Bouwen/VLOK :                     € 95,- excl. btw.
Prijs is inclusief koffie/thee

GEEF JE NU DIRECT OP VOOR DE WORKSHOP ‘UURLOON BEPALEN’

    Terug naar het trainingsoverzicht