Franchise

Franchise in de bouw is een optie voor starters en ZZP’ers in de bouw. Niet voor niets noemt men het ‘begeleid ondernemen’. Wanneer je alle starters in de bouw per jaar optelt, maakt echter slechts een heel klein deel van deze mogelijkheid gebruik.

Kort gezegd komt het er op neer dat je onder een landelijk bekende naam opereert en dat je bedrijfsvoering is afgestemd op het formulesysteem dat door de jaren heen ontwikkeld is. Het kan een hele mooie start zijn omdat je kunt terugvallen op de expertise van de franchisegever. Denk daarbij aan publiciteit, marketing, administratie enz. Waarom zou je opnieuw het wiel uitvinden?

Voor sommige slimme starters is het inderdaad het ideale systeem voor een voortvarende start. Eén goede raad: voordat je besluit om als franchiser op pad te gaan, zou je eerst eens bij ons moeten informeren over de voor- en nadelen.  Hét kenniscentrum Op Maat Bouwen zet het haarfijn voor je op een rij.

lees verder>>

Ga direct voor de hele puzzel

Meld je geheel vrijblijvend aan. Kom eens vrijblijvend met ons van gedachten wisselen om te kijken wat we voor jou kunnen doen!

 

Icoon meld je aan! | Op Maat Bouwen