Bedrijfsadvies

Bedrijfsadvies aan een ondernemer aangesloten bij Hét Kenniscentrum Op Maat Bouwen

Elke onderneming is uniek door de mensen die er werken en die daarmee een stempel drukken op de uitstraling maar ook op de cultuur die er heerst.

Hét kenniscentrum Op Maat Bouwen weet uit jarenlange ervaring dat een ZZP’er in de bouw behoefte heeft aan een advies op maat dat hij ook nog eens begrijpt. Geen dure woorden en termen maar de helderheid van taal die in de bouw gebruikelijk is.

Een praktisch voorbeeld? Wanneer we jouw cijfers analyseren en zien dat je omzet en winst onvoldoende zijn, dan kunnen we dat net als een boekhouder constateren. Dan krijg je de opdracht mee voor omzet te zorgen en sta je 5 minuten later weer buiten. Maar of je daar nu mee gebaat bent……

Onze werkwijze is dat wij gewend zijn om vooral in oplossingen te denken. Wanneer we constateren dat jouw omzet onvoldoende is, zetten we ook de volgende stap. Dat is een voorstel hoe je die omzet en rendement kunt verhogen binnen jouw mogelijkheden.

Er zijn maar weinig organisaties die deze laatste stap kunnen maken. Te vaak zien we dat je naar een boekhouder moet voor de eerste constatering. En dan elders je geluk moet zoeken om je boodschap naar jouw potentiële klant vertaald te krijgen.  Dat brengt onnodige kosten met zich mee waar je niet op zit te wachten. Je moet tenslotte meer omzet draaien.

 Gelukkig laten wij alle puzzelstukjes in elkaar vallen en maken jouw bedrijf compleet.


vrijblijvende informatie aanvraag

Kom eens vrijblijvend met ons van gedachten wisselen om te kijken wat we voor jou kunnen doen!