Op Maat Bouwen uniek in bouwbranche.

Picobello

Wie helpt wie?

Traditionele adviesorganisaties hebben vaak onvoldoende  kennis van de bouwbranche voor specialistische adviezen. De kennis is niet toereikend om de bedrijfsvoering van de ZZP’er te toetsen aan de ontwikkelingen in de branche.

Ook zaken als marketing specifiek voor de bouwbranche blijven onderbelicht. Wanneer een ZZP’er voor particuliere opdrachtgevers werkt, wordt hij onafhankelijk. Daarvoor is nodig dat hij het gereedschap krijgt. Op die manier kan hij daar rendement uit halen. Op Maat Bouwen levert maatwerk en laat de puzzelstukjes in elkaar vallen.

Ook starters willen een weloverwogen beslissing nemen. Dat gaat verder dan een investeringsbegroting want veel belangrijker is hoe jij als nieuwe ondernemer die omzet gaat  realiseren. Hoe de presentatie van je nieuwe bedrijf is, hoe jouw administratieve organisatie wordt opgezet en vooral op welke wijze een fatsoenlijke offerte wordt opgesteld.

Hét kenniscentrum Op Maat Bouwen levert toegevoegde waarde en doet dat in de vorm van een bedrijfsscan geheel gratis. We laten het vervolgens aan jou over wat je met die informatie doet. Je kunt het advies negeren, zelf uitvoeren of de hulp van Op Maat Bouwen inschakelen. Wanneer je besluit ons in te schakelen ben je verzekerd van een goed advies. Op Maat Bouwen voorziet als hét kenniscentrum in een belangrijke behoefte van zelfstandigen in de bouwbranche.

Het Puzzelstukje

Uit onderzoek blijkt dat slechts 18% van alle gehonoreerde offertes beslist wordt op basis van alleen de prijs. Maar liefst 37% van de opdrachtgevers beslist tijdens de offertefase op basis van een goed advies door een nette beschaafde vakman. 11% laat het afhangen van een snelle en correcte goed omschreven offerte.

Dat betekent dat de helft beslist wordt op basis van ondernemersvaardigheden, die je kunt leren. Bijvoorbeeld via training.

Maar dan blijft nog steeds de vraag hoe je een potentiële klant zover krijgt dat hij jou uitnodigt voor een offerte. Dat heet marketing. Omdat jij een uitstekende vakman bent en wij heel veel van marketing weten, nodigen wij je graag uit om hierover te sparren.

Kom eens langs om van gedachten te wisselen hoe je jouw doelgroep goed aanspreekt.

Icoon Marketing | Op Maat Bouwen