Ik ben ZZP’er

ZZP'er 2 | Op Maat BouwenEigenlijk verdient elke ZZP’er in de bouw een goed bedrijf. Ondernemen in de bouw is niet eenvoudig vooral omdat je naast veel fysiek werk ook zelf nog veel administratieve zaken goed moet regelen.

Waarschijnlijk had je het bij de start van je eigen onderneming anders voorgesteld. Het beeld dat je had van klanten, leveranciers en collega’s blijkt in de praktijk net even anders. Wanneer je daar met vakbroeders over wilt praten om ervan te  leren, is dat vaak niet eenvoudig want bijna niemand is echt eerlijk hierover en laat het achterste van zijn tong zien. Vaak weten ze het ook gewoon niet.

Wanneer je het prettig vindt om eens objectief over jouw bedrijfsvoering zoals het werven van klanten, offertes maken, je administratie, je omzet en winst te praten, dan gaan we graag helemaal vrijblijvend het gesprek met je aan.  We maken desgewenst een bedrijfsscan van je onderneming en dat kost je helemaal niets!!

Lees verder >>

Puzzelen en ondernemen

Meld je geheel vrijblijvend aan. Kom eens vrijblijvend met ons van gedachten wisselen om te kijken wat we voor jou kunnen doen!

Icoon meld je aan! | Op Maat Bouwen