Impressie van de training Haal meer uit Calculatie

Trainingsdag Calculatie wederom een succes

Geplaatst in: Training

Donderdag 16 mei 2019 was weer een leerzame en interessante dag voor de cursisten en trainer bij Hét Kenniscentrum Op Maat Bouwen te Amersfoort. Tijdens de training ‘Haal meer uit Calculatie’ van Wim van Doesburg deden zowel startende als reeds ervaren ondernemers in de bouw veel nieuwe kennis op. Maar ook de trainer zelf werd geïnspireerd door de cursisten met nieuwe goede ideeën om het werk omtrent calculeren nog makkelijker te maken. Kortom een zinvolle dag waarvan je achteraf moet constateren “Dat had ik eerder moeten doen!”

Tijdens de pauzes was iedereen druk met elkaar in gesprek en werden er ervaringen en tips uitgewisseld. Het was weer een zeer geslaagde dag. Nu het vervolg, hoe vertaal je die goede calculatie naar een succesvolle offerte. Donderdag 23 mei a.s. de training ‘Haal meer uit je offerte’ Er is nog plaats, dus wees er snel bij, ga naar ‘Het gaat de klant alleen maar om de prijs‘ om je aan te melden.

Wil je meer weten over de trainingen die Op Maat Bouwen te bieden heeft, klik dan hier voor het volledige trainingsoverzicht.