Wet Kwaliteitsborging, van toepassing op jou?

Geplaatst in: Bouw, Nieuws, Training, ZZP
Wet Kwaliteitsborging en Op Maat BouwenIn de media verschijnen de laatste tijd steeds vaker berichten over de invoering van de Wet Kwaliteitsborging (Wkb). Sterker nog, bepaalde organisaties of bedrijven werpen zich hierbij nu al op als gecertificeerde instanties, die, onder het mom van een speciaal keurmerk, voor de nodige kwaliteitsborging kunnen zorgen bij het uitvoeren van bouwkundige werken. Deze bedrijven bieden veelal trainingen, cursussen en/of opleidingen aan, die na het succesvol afronden van een examen, moeten leiden tot een certificering. En worden er lidmaatschappen aangeboden variërend van een paar tientjes tot  ca. € 90,- per maand.
Wet Kwaliteitsborging geldt voor alles

De Wet Kwaliteitsborging gaat niet gelden voor bouwwerken, die op dit moment vergunningsvrij zijn (en onder het nieuwe stelsel vergunningsvrij blijven), zoals dakramen, dakkapellen en zelfs een uitbouw aan de woning. We zitten met z’n allen ook niet te wachten op wéér een keurmerk in het al zo versnipperde keurmerklandschap. Ook het geven van trainingen is overbodig. De bekende merken (VELUX, FAKRO) geven immers al een groot aantal jaren zeer specifieke en professionele trainingen op dit vakgebied, welke meestal gratis zijn. Het kenniscentrum voor de bouw, Op Maat Bouwen blijft niet alleen de ontwikkelingen omtrent de Wet Kwaliteitsborging nauwlettend volgen en haar leden informeren, maar doet nog véél meer!

Voordelen van Op Maat Bouwen:

  • 12 uur gratis advies per jaar
  • Trainingen, opleidingen, kennis van (nieuwe) producten, etc.
  • Financiële voordelen op gebied van inkoop, verzekeringen, lease, media, landelijke opdrachtgevers etc.
  • Een netwerk van collega’s die jou nodig hebben voor (grote) klussen
  • Vrijheid en rust in je ondernemerschap
  • Gratis diverse handige sjabloondocumenten
  • Enzovoort….

En er zijn nog meer voordelen… Wil je eens geheel vrijblijvend praten over de voordelen die Op Maat Bouwen jou te bieden heeft?
We geven je op eerlijke wijze meer informatie over flexibel instappen bij Op Maat Bouwen.
Bel 033 – 456 64 03 of mail info@opmaatbouwen.nl voor een afspraak