Vacature bouw

Vacature bouw

Dat je op deze pagina terechtkomt, is dat je op zoek bent naar een vacature in de bouw.

Zijn er nog vacatures in de bouw

Er zijn te weinig vacatures in de bouw want bouwbedrijven vullen hun vacatures in de bouw niet meer in. Ze laten hun vacatures invullen door ZZP’ers.

Wanneer jij werkloos bent, kun je tijdelijk in een andere branche gaan werken en hopen op meer vacatures in de bouw zodat je later weer kunt instappen in je eigen vak.

Je kunt er ook in berusten dat er niet voldoende werk is en afwachten in de hoop dat vacatures in de bouw toenemen. Je weet zelf hoe laag je uitkering is. Kun je zolang wachten?

Het alternatief is dat je als baas van je eigen klusbedrijf aan de slag gaat. Heb je enig idee wat daarbij komt kijken? Hoe kom je aan klanten, werk en omzet ofwel: brood op de plank.

Ik wil werken in de bouw

Misschien is er nu geen geschikte vacature in de bouw voor je, toch is er werk genoeg als je maar weet waar je moet zoeken en hoe je het moet aanpakken. Je kunt zonder voorbereiding voor jezelf beginnen. Dat houdt risico’s in.

Wanneer je hulp inroept, kijk dan uit voor bedrijven die beloven jouw nieuwe bedrijf op de rit te zetten. Ze suggereren dat opdrachten door hun succesformule automatisch bij je binnenstromen. Moet je eerst een nieuwe bus leasen en je jarenlang fors in de schulden steken. Of je die bedragen met werken kunt terugverdienen?

Je eigen klusbedrijf

Je hebt allround ervaring en een paar gouden handen. Je kunt maken wat de klant vraagt. Is dat genoeg om als zelfstandig ondernemer succesvol in de bouw te starten? Nee, zeggen ze bij Hét Kenniscentrum Op Maat Bouwen.

Hét Kenniscentrum Op Maat Bouwen geeft de potentiële starter van een eigen klusbedrijf in de bouw een objectieve voorstelling van zaken en inzicht wat erbij komt kijken om succesvol in het verzorgingsgebied te zijn. In een gesprek rekenen we voor wat jouw uurtarieven zijn, op welke vaste kosten je moet rekenen, calculaties, verzekeringen, de rol van internet, wie jouw doelgroep is en hoe je die bereikt. Kortom hoe je je eigen vacature in de bouw invult en succesvol maakt. Het gesprek wordt voor je samengevat in een vrijblijvend gratis advies. Je bent frank en vrij te doen wat je wilt met onze aanbevelingen.

De afgelopen maanden zijn er meer dan 100 adviezen verstrekt. Sommigen kregen het advies vooral NIET te starten. Anderen kregen het advies WEL te starten en hoe dit aan te pakken. Enkelen werd zelfs geadviseerd te starten in franchise, mits het financiële plaatje klopt.

Aarzel niet en neem direct contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek mail naar contact@opmaatbouwen.nl of bel 033 – 456 64 03

Op Maat Bouwen in het kort…

Hét kenniscentrum Op Maat Bouwen bestaat uit een enthousiast team van specialisten dat jou informeert en adviseert ten aanzien van administratie, commerciële, promotionele, reclame- en marketingzaken, belasting- en verzekeringstechnische zaken.


Het Lidmaatschap bij
Op Maat Bouwen


Meld je aan

  Voornaam: (verplicht)

  Achternaam: (verplicht)

  E-mail: (verplicht)

  Telefoonnummer

  Adres:

  Woonplaats:

  Heb je al een bedrijf?
  JaNee

  Zo "Ja", wat voor type bedrijf?

  "Nee", heb je interesse om een eigen bedrijf te beginnen?
  JaNee

  Vacature-Bouw

  Geplaatst in: Bouw, ZZP

  Vacatures in de bouw liggen niet voor het opscheppen. Als je een baan hebt mag je je gelukkig prijzen. Ben je werkloos dan merk je dat je vakmanschap niet meer gewaardeerd wordt en dat je een nummer bent in de kaartenbak van het UWV. Vooral als je wat ouder bent en je jarenlange ervaring eerder tegen je dan voor je werkt. Een bestaande ZZP’er loopt vaak tegen het probleem aan hoe hij aan omzet en klanten komt.

  Het gaat niet alleen om allround vakmensen als timmerlieden, werkvoorbereiders, voormannen en keukeninstallateurs. Denk ook aan specialisten als installateurs, tegelzetters, loodgieters enz.

  Steeds meer van deze helaas min of meer uitgerangeerde kanjers uit de bouw denken er stiekem over om zelfstandig te worden. Ze worden door het UWV via een halfjaarlijkse aanvullende uitkering gestimuleerd om de stap te maken. Ben je uit de kaartenbak.

  Waar haal jij als mogelijke eigen baas van een klusbedrijf de informatie vandaan om te starten? Wie laat je zien wat erbij komt kijken om succesvol een eigen bedrijf te runnen en wat daarvoor nodig is? Laten we je uit de droom helpen dat alleen je vakmanschap een garantie is voor succes. Dan sta je met al die andere ZZP’ers te hengelen naar slecht betaalde opdrachten van een bouwbedrijf omdat jouw concullega’s elkaar verdringen het onder de kostprijs te doen.

  Kijk ook uit voor bedrijven die beloven jouw nieuwe bedrijf met hun ‘succesformule’ wel even op de rit te zetten. Er wordt de suggestie gewekt dat de opdrachten automatisch bij je binnenstromen. Moet je eerst wel een nieuwe bus leasen en je fors in de schulden steken. Kijk eerst maar eens of je die bedragen met werken kunt terugverdienen. Er wordt blijkbaar niet gekeken of je in je markt bestaansrecht hebt, het gaat er alleen om of je binnen de formule past. Een formule als wonderolie?

  Het alternatief? Hét kenniscentrum Op Maat Bouwen geeft potentiële starters van een eigen klusbedrijf in de bouw een objectieve voorstelling van zaken wat erbij komt kijken om succesvol in hun verzorgingsgebied te zijn. In een gesprek rekenen we jou voor wat de uurtarieven zijn, op welke vaste kosten je moet rekenen, calculaties, verzekeringen, de rol van internet, wie jou doelgroep is en hoe je die bereikt. Plus meer ondernemersvaardigheden die het echte succes bepalen. Dat vatten we samen in een gratis advies. In een paar maanden tijd hebben we meer dan 100 adviezen verstrekt. Dat hield in dat we sommigen ook vertelden vooral NIET te starten. Net zoals we sommigen adviseerden WEL in franchise te starten maar dan moet het plaatje wel kloppen.

  Onze gesprekspartners hebben geen enkele verplichting en zijn vrij wat ze met de verworven kennis doen. Wil je helemaal alleen starten, ga je gang. En heb je hulp nodig dan kun je starten zonder te veel financiële verplichtingen. Samen met onze partner  Zelfstandigen Bouw met 10.000  ZZP-leden bieden we je het Keurmerk aan, hun lidmaatschap inclusief rechtsbijstand plus onze ondernemers- en marketingondersteuning. Da’s het goede van twee werelden. We helpen je met professioneel advies maar je moet het nog steeds, net als de andere formules, zelf verdienen. Nu lijkt het of wij lopen te leuren maar het blijft een heel klein prijsje tegenover dat andere prijs- en kostengeweld. Aan jou de keuze.

  Kijk op www.opmaatbouwen.nl en binnen twee muisklikken zie je wat in jouw situatie aan te bevelen is. Vraag een gratis persoonlijk advies aan. Wij adviseren je om eerst te bellen met Albert Schoonderbeek op 033 – 456 64 03. Krijg je meteen een eerste indruk waarom jij voor dat gesprek naar Maanlander 6A in Amersfoort zou moeten komen.