Fijne feestedagen

Geplaatst in: Nieuws

Op Maat Bouwen ontzorgt, ook in 2022 !

Eind van het jaar is altijd een mooi moment om eens even achterom, maar vooral vooruit te kijken. In de bouw kunnen we wel zeggen dat er weer een drukke periode achter ons ligt. Ondanks, of misschien wel dankzij, de corona hebben veel bedrijven in de bouw het enorm druk. In het nieuws zijn er steeds meer berichten over oplopende wachttijden en ook klanten beginnen zich steeds meer bewust te worden dat er niet iemand direct op de stoep staat om de klus uit te voeren. Ook 2022 beloofd weer een druk jaar te worden binnen de bouwsector en dan komen er ook nog eens nieuwe wet- en regelgeving aan. Weet jij straks wat er precies van je verwacht wordt? Heb je al de tijd genomen om te kijken wat er straks allemaal verandert? Wet kwaliteitsborging, Bouwbesluit, Omgevingsweg, enz.

Heb je zoveel werk zodat je bijna nergens anders meer aan toe komt? Soms loop je tegen zaken aan waarvan je niet helemaal weet hoe je deze aan moet pakken en sta je er alleen voor. Dan zou je wel snel duidelijk advies willen hebben: Wat is wijsheid in deze situatie? Hoe voorkom ik problemen in deze hectische periode. In dat geval is het fijn om te kunnen rekenen op een organisatie als Op Maat Bouwen. Je bent en blijft zelfstandig maar je kunt voor raad en daad bij ze terecht. Bijvoorbeeld hulp bij het maken van een correcte maar duidelijke brief naar een lastige klant/relatie of hoe werkt een Broodfonds?

Op Maat Bouwen ontzorgt en voorkomt problemen! Ofwel, jij met je klussen en je klanten bezig zijn terwijl wij je ondersteunen met alle zaken rondom je bedrijf.
Wat we voor je doen bij Op Maat Bouwen:

  • 12 uur gratis advies per jaar door experts op ondernemersgebied
  • Informeren, over zaken die interessant voor je zijn of je moet weten. 
  • Trainingen, ondernemers opleidingen, kennis van (nieuwe) producten, wetgeving, etc.
  • Financiële voordelen op gebied van inkoop, verzekeringen, lease, media, landelijke opdrachtgevers etc.
  • Een netwerk van collega’s die jou nodig hebben voor (grote) klussen of die je zelf kunt vragen jou te helpen.
  • Vrijheid en rust in je ondernemerschap.
  • Gratis diverse handige sjabloondocumenten.
  • Enzovoort….

Naast alles wat in je lidmaatschap zit, kun je ook nog extra bedrijfsadvies inhuren bij complexe zaken. Hiervoor betaal je niet de hoofdprijs maar gewoon een normaal uurtarief van € 37,50 exclusief btw. En niet alleen voor bedrijfsadvies kun je bij Op Maat Bouwen terecht, ook voor marketingadvies of andere zaken en dat alles op maat voor jouw bedrijf.

Wordt voor 31 januari 2022 lid en betaald geen € 95,- per maand, maar slechts tijdelijk € 45,- per maand.
Wil je hier meer van weten? Kijk op www.opmaatbouwen.nl en bel 033-456 64 03 of mail naar info@opmaatbouwen.nl voor een afspraak.