Vacature in de bouw in regio Den Bosch

Dat je op deze pagina terechtkomt, is dat je op zoek bent naar een vacature in de bouw in de regio Den Bosch.

Zijn er in Den Bosch nog vacatures in de bouw

Er zijn te weinig vacatures in de bouw want het restauratiewerk aan de Dom is klaar, bouwbedrijven vullen hun vacatures in de bouw niet meer in, ook in de regio Den Bosch is dit het geval. Ze laten hun vacatures invullen door ZZP’ers .

Wanneer jij werkloos bent, kun je tijdelijk in een andere branche gaan werken en hopen op meer vacatures in de bouw zodat je later weer kunt instappen in je eigen vak. De vraag is of je dan in de regio Den Bosch aan de slag kunt of het elders moet zoeken.

Je kunt er ook in berusten dat er niet voldoende werk is en afwachten in de hoop dat vacatures in de bouw toenemen. Je weet zelf hoe laag je uitkering is. Kun je zolang wachten?

Het alternatief is dat je als baas van je eigen klusbedrijf aan de slag gaat. Heb je enig idee wat daarbij komt kijken? Hoe kom je aan klanten, werk en omzet ofwel: brood op de plank en of dit kan in Den Bosch.

Ik wil werken in de bouw in Den Bosch

Misschien is er nu geen geschikte vacature in de bouw voor je, toch is er werk genoeg, ook in Den Bosch, als je maar weet waar je moet zoeken en hoe je het moet aanpakken. Je kunt zonder voorbereiding voor jezelf beginnen. Dat houdt risico’s in.

Wanneer je hulp inroept, kijk dan uit voor bedrijven die beloven jouw nieuwe bedrijf op de rit te zetten. Ze suggereren dat opdrachten door hun succesformule automatisch bij je binnenstromen. Moet je eerst een nieuwe bus leasen en je jarenlang fors in de schulden steken. Of je die bedragen met werken kunt terugverdienen?

img_lp_werken_in_de_bouw

Je eigen klusbedrijf?

Je hebt allround ervaring en een paar gouden handen. Je kunt maken wat de klant vraagt. Is dat genoeg om als zelfstandig ondernemer succesvol in de bouw te starten? Nee, zeggen ze bij Hét Kenniscentrum Op Maat Bouwen.

Hét Kenniscentrum Op Maat Bouwen geeft de potentiële starter van een eigen klusbedrijf in de bouw een objectieve voorstelling van zaken en inzicht wat erbij komt kijken om succesvol in het verzorgingsgebied Den Bosch te zijn. In een gesprek rekenen we voor wat jouw uurtarieven zijn, op welke vaste kosten je moet rekenen, calculaties, verzekeringen, de rol van internet, wie jouw doelgroep is en hoe je die bereikt. Kortom hoe je je eigen vacature in de bouw invult en succesvol maakt. Het gesprek wordt voor je samengevat in een vrijblijvend gratis advies. Je bent frank en vrij te doen wat je wilt met onze aanbevelingen.

De afgelopen maanden zijn er meer dan 100 adviezen verstrekt. Sommigen kregen het advies vooral NIET te starten. Anderen kregen het advies WEL te starten en hoe dit aan te pakken. Enkelen werd zelfs geadviseerd te starten in franchise, mits het financiële plaatje klopt.

Aarzel niet en neem direct contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek:
mail naar contact@opmaatbouwen.nl
of bel 033 – 456 64 03

Op Maat Bouwen in het kort…

Hét kenniscentrum Op Maat Bouwen bestaat uit een enthousiast team van specialisten dat jou informeert en adviseert ten aanzien van administratie, commerciële, promotionele, reclame- en marketingzaken, belasting- en verzekeringstechnische zaken.


Het Lidmaatschap bij
Op Maat Bouwen


Klik hier en vul het contactformulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!