Bedrijfsadvies op maat

Elke onderneming is uniek door de mensen die er werken en die daarmee een stempel drukken op de uitstraling maar ook op de cultuur die er heerst.

Hét kenniscentrum Op Maat Bouwen weet uit jarenlange ervaring dat een ZZP’er in de bouw behoefte heeft aan bedrijfsadvies op maat welke hij ook nog eens begrijpt. Geen dure woorden en termen maar op een manier en in een taal die in de bouw gebruikelijk is.

Een praktisch voorbeeld? Wanneer we jouw cijfers analyseren en zien dat je omzet en winst onvoldoende zijn, dan kunnen we dat net als een boekhouder constateren. Dan krijg je het bedrijfsadvies mee voor omzet te zorgen en sta je 5 minuten later weer buiten. Maar of je met zo’n bedrijfsadvies uit de voeten kan…

Bedrijfsadvies van Op Maat Bouwen

Onze werkwijze is dat wij gewend zijn om vooral in oplossingen in de vorm van goede bedrijfsadviezen te denken. Wanneer we constateren dat jouw omzet onvoldoende is, geven we je bedrijfsadvies over de volgende stappen. Dat is een voorstel hoe je die omzet en rendement kunt verhogen binnen jouw mogelijkheden en vakgebied.

Er zijn maar weinig organisaties die deze laatste stap kunnen maken in hun advisering. Te vaak zien we dat je bij een boekhouder vandaan komt met deze eerste constatering. En dan elders je geluk moet zoeken om deze boodschap naar jouw potentiële klant in de vorm van een bedrijfsadvies vertaald te krijgen. Dat brengt onnodige kosten met zich mee waar je niet op zit te wachten. Je moet tenslotte meer omzet draaien. Bij Op Maat Bouwen zijn bedrijfsadviseurs beschikbaar die samen met jou naar je hele bedrijf kijken en je een bedrijfsadvies op maat aanbieden.
Een bedrijfsadvies bij Op Maat Bouwen laat alle puzzelstukjes in elkaar vallen en zien hoe jouw bedrijf compleet en succesvol kan worden.

Aarzel niet en neem direct contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek mail naar contact@opmaatbouwen.nl of bel 033 – 456 64 03

Klik hier en vul het aanmeldingsformulier in.


Op Maat Bouwen in het kort…

Hét kenniscentrum Op Maat Bouwen bestaat uit een enthousiast team van specialisten dat jou informeert en adviseert ten aanzien van administratie, commerciële, promotionele, reclame- en marketingzaken, belasting- en verzekeringstechnische zaken.


Het Lidmaatschap bij
Op Maat Bouwen