Een klusbedrijf met hoog rendement

Maak de puzzel compleet.

Natuurlijk is vakmanschap een eerste vereiste voor het succes van je eigen onderneming. Toch willen we een kanttekening plaatsen.

Ontwikkelen van je ondernemersvaardigheden zijn cruciaal voor een succesvolle bedrijfsvoering. Denk daarbij aan zaken waarom de klant juist jouw bedrijf vraagt voor het maken van een offerte. Hoe vindt de klant jou, hoe calculeer je efficiënt een offerte op maat, hoe ga je met klanten om? Maar ook zaken als je administratie, verzekeringen en belastingen komen om de hoek kijken.

Kortom, naast je vakmanschap wordt het ondernemerssucces vandaag de dag vooral bepaald door deze ondernemersvaardigheden. Vaak krijgen we de vraag of je dit jezelf kunt aanleren. Ongetwijfeld, al gaat het er wel om dat je je daarvoor openstelt. Dat vraagt een gedegen analyse waar jij behoefte aan hebt.

Hét kenniscentrum Op Maat Bouwen levert maatwerk want ieder mens en vakgebied is weer anders. Dat vergt een aanpak die is afgestemd op jouw bedrijf of je nieuw te starten onderneming. Informeer wat wij voor je kunnen doen.[/vc_column_text][vc_column_text]

Aarzel niet en neem direct contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek mail naar contact@opmaatbouwen.nl of bel 033 – 456 64 03

Op Maat Bouwen in het kort…

Hét kenniscentrum Op Maat Bouwen bestaat uit een enthousiast team van specialisten. Dit team informeert en adviseert jou ten aanzien van administratie, commerciële, promotionele, reclame- en marketingzaken, belasting- en verzekeringstechnische zaken.


Het Lidmaatschap bij
Op Maat Bouwen


Meld je aan

  Voornaam: (verplicht)

  Achternaam: (verplicht)

  E-mail: (verplicht)

  Telefoonnummer

  Adres:

  Woonplaats:

  Heb je al een bedrijf?
  JaNee

  Zo "Ja", wat voor type bedrijf?

  "Nee", heb je interesse om een eigen bedrijf te beginnen?
  JaNee